Bezienswaardigheden en activiteiten

Cravant ligt midden in de Loirevallei, die ook wel de "vallei der kastelen" en "tuin van Frankrijk" wordt genoemd. In de onmiddellijke omgeving liggen tientallen grote en kleinere kastelen waarvan het merendeel te bezichtigen is, vaak met prachtige tuinen. Daarnaast vindt u op korte afstand zowel op historisch als cultureel gebied een keur van bezienswaardigheden, zoals het klooster van Fontevraud en steden als Chinon, Tours en Saumur. In Cravant Les Coteaux vindt u in een prachtig ongeving, de Galerie d'Art Contemporain. Als u liefhebber bent van een goed glas wijn, is een bezoek aan een van de vele wijnkelders in ons dorp, of in Chinon, Bourgeuil, Saumur of Vouvray, een must.

U bent van harte welkom om u zich te verpozen in onze boomgaard. Afhankelijk van het seizoen kunt u er zelfs uw eigen fruit (kersen, pruimen, mirabelles, perziken, peren…) plukken (en opeten!) Of u kunt er zich bekwamen in het boogschieten. Ook kunt u uw wandelschoenen aantrekken om het bos achter ons huis in te trekken.

Wij voorzien u graag van goede raad en tips.

*Om er zeker van te zijn dat ze beschikbaar zijn raden wij u aan ze gelijktijdig bij het reserveren van de kamers te boeken, maar dit is niet noodzakelijk.

01 02 03 06

 

 

 

Sites Amis Sites Partenaires Plan du site